Få det rent och fint på arbetsplatsen

En ren och fin arbetsplats vill du ha oavsett om du sitter och jobbar i ett stort futuristiskt kontorslandskap, i ett high-tech-kontor eller bara hemma i hemkontoret.

Det är så lätt att i den digitaliserade verkligheten glömma gamla analoga problem. Ett sådant problem är damm och smuts. Men det är inte alltid så lätt att tänka på och man upplever det ofta som en tidstjuv att behöva dra fram gammal städmateriel mitt i kodanalysens slutskede. Och när laptoppens fläkt börjar låta som ett jetplan kan det vara för sent. Samtidigt vill man ju också ha i alla fall en viss ordning runt sig och inte minst rent och snyggt. Räds icke! Det finns lösningar för det.

Låt var man göra det man gör bäst

Du kan få det städat medan du jobbar så att inte produktiviteten störs av ondsinta dammråttor och gamla kaffefläckar. Du kan klicka dig vidare här för lite tips. Jobbar du hemifrån så kan du ju också passa på att få hela huset städat. Privat finns det ju RUT- och ROT-baserade tjänster att hyra idag. Och även om du inte jobbar hemifrån så lösgör det mycket tid som du kan lägga på annat. För ska man vara ärlig så är ju städning inte alltid det roligaste man kan göra.