Skydda din lur

När du äntligen köpt den där nya mobiltelefonen som du väntat på ska komma ut så se till att skydda den. Även om du har en drulleförsäkring så är det tråkigt att något helt nytt ska bli förstört med en gång. Det finns massa bra produkter för att skydda din mobiltelefon utan att den ser ful ut. Vad är fulast, sprucken skärm eller en tryggt mobilskydd? Klicka här för att kolla in utbudet.

Möjliga olyckor

Den allra vanligaste skadan på mobiltelefoner är just en sprucken skärm eller skadat chassi. Det kan också vara repor på skärmen eller på chassit. Även mikrofonen kan gå sönder om du tappar telefonen. Knappar kan sluta att fungera. Och är din telefon inte vattentålig kan du få stora problem om du tappar den i vatten eller om det regnar ute. Det finns därför många fördelar med att köpa skydd till din mobiltelefon.

Olika typer av skydd

Utbudet av skydd varierar från så kallade plånboksfodral till skalskydd och till enbart skärmskydd. För dig som vill att chassit på telefonen ska synas är ett genomskinligt skalskydd att föredra. För alla alternativ är det bra att komplettera med ett skärmskydd i form av en plastlins eller skyddande glaskristaller som du breder ut över skärmen. Oavsett val, gör ett val och skydda din telefon.