Sociala medier för företag

Det har inte varit lätt för mig att hitta rätt i denna djungel som är sociala medier. Speciellt inte när det gäller trender och de olika plattformarna som ett företag idag bör finnas tillgängliga på. Dessutom ändras marknaden fort och om jag inte höll mig uppdaterad så hamnade jag snabbt efter.

Plattformar

För det första började jag undersöka de största plattformarna tillgängliga just nu, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube och även podcasts. Men som tur var finns det många företag som erbjuder både ekonomiska och kvalitativa tjänster inom detta. När jag läser slutsatsen i denna studie så blir fördelarna med en närvaro på sociala medier för företag. En annan intressant läsning tycker jag detta är där slutsatsen är positiv och liknande som i andra studier.

Hitta rätt hjälp

Jag har haft det svårt att hitta ett företag jag litar på, vilket jag faktiskt tror att jag inte är ensam om. Som tur var har jag hittat ett företag som jag litar på att leverera en professionell tjänst och om du tar ta en titt här så kan du läsa mer. Framförallt har de hjälpt mig att få tid att fokusera på mitt företag samtidigt som min kundkrets har ökat.