Tillbehör till din nya iPhone 13 Pro Max

Har du precis köpt den nya iPhone 13 Pro Max telefonen? Vi gissar då att du letar efter skal och/eller skydd så att din nya telefon inte blir skadad, repad eller går sönder. Då ska du ta en titt online.

På nätet kan du hitta ett otroligt stort utbud av skal och skydd till din nya iPhone 13 Pro Max. Men inte bara det. Förutom skal och skydd, kan du även hitta laddare, adapter, hörlurar och andra tillbehör till din nya telefon.

Nya iPhone 13 Pro Max

Den nya iPhone 13 Pro Max är den allra senaste iPhonen från Apple. Om du tidigare hade en äldre version av iPhone, exempelvis 6S eller äldre, kommer du att behöva köpa till nya tillbehör till din nya telefon. Detta för att de nyare versionerna av iPhone inte längre har ett hål för de gamla hörlurarna. Istället behöver man hörlurar med lightning-kontakt, precis som laddaren.

Hörlurar

Om du inte känner för att köra nya hörlurar till din nya iPhone 13 Pro Max, kan du självklart köpa en adapter för att kunna använda dina gamla hörlurar i den nya telefonen. Det finns även airpods, som inte ens behöver kopplas in i telefonen då de går på Bluetooth.